Zeerobben JO13-3 – SC Franeker JO13-4 (8-2)

Zeerobben JO13-3 wint van Franeker SC JO13-4 met 8-2

Onder prima omstandigheden trapten we om 12.18 af tegen Franeker SC. Oskar Ijpe, onze vaste keeper was deze zaterdag afwezig en werd voor dit keer vervangen door onze prima reservekeeper Milan Dols. Ook Kieron de Haan is nog steeds geblesseerd aan zijn knie. Dat betekent dat we precies 11 man overhouden om de wedstrijd mee te spelen.

De mannen zijn op een of andere manier extra gemotiveerd als we tegen SC Franeker spelen en dat was te merken op het veld. Binnen 10 minuten stond de 3-0 al op het scorebord. Onze spits Burak Göktas had zijn eerste officiële hattrick van dit seizoen. Het was een eenzijdige partij. Zeerobben was veel sterker en de score liep in de eerste helft op tot 7-0 waarbij Franker nauwelijks over de middellijn kwam.

In de tweede helft begonnen we wat vermoeid te raken. Wisselen was niet mogelijk dus de mannen moesten door! Toch bleven we ook in de tweede helft de bovenliggende partij. Franeker wist nog 2 keer te scoren. Ook Zeerobben scoorde nog 2 keer. Helaas werd 1 doelpunt afgekeurd.

Eindstand 8-2. Een mooi begin van een hopelijk mooi seizoen.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*