Zeerobben JO13-4 – SC Bolsward JO13-4 (0-6)

Afgelopen zaterdag moest Zeerobben JO-13 thuis tegen Bolsward JO13-4 spelen. Op papier een zware wedstrijd, maar gelet op het resultaat van vorige week stapten de spelers toch opgewekt het veld op. Het werd inderdaad een lastige wedstrijd.

Bolsward leek al meteen vanaf het begin makkelijker te voetballen. Achterin hadden ze het goed op orde en op het middenveld speelden ze elkaar goed aan. En de aanvallen waren gevaarlijk.

Maar Zeerobben hield goed stand. Toch bleek al gauw dat er nog net te weinig automatismes in het spel van de groep zat. Er werd daardoor redelijk vaak onnodig balverlies geleden, wat dan weer leidde tot een tegenaanval van Bolsward. Ondertussen was Laban helaas uitgevallen. Gelukkig hadden we genoeg spelers om door te kunnen wisselen. Bolsward kwam uiteindelijk toch tot scoren. We gingen met 0-2 rusten.

Na de rust werd het nog een graadje erger. Zeerobben bleef ondanks alles goed knokken (complimenten!), maar Bolsward was simpelweg te sterk. En ook te láng! Er stonden werkelijk een paar reuzen op het veld. Verslagen maar met opgeheven hoofd verliet Zeerobben het veld: 0-6

De wedstrijd telt overigens niet mee voor de competitie. De trainers van Bolsward hadden al voor de wedstrijd aangegeven naar een hogere competitie te gaan.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*