Zeerobben JO17-3 – FVC JO17-3 (1-10) beker

Vandaag stond de laatste beker wedstrijd tegen FVC op het programma deze wedstrijd werd bekeken als oefen pot en om te kijken wat we al kunnen tegen een betere tegenstander. Zeerobben stond fantastisch te verdedigen en hield lang de nul tot een stom foutje en de 0-1 viel. Niet veel later was er weer een klein foutje wat FVC optimaal benutte en de 0-2 maakte, ook de 0-3 viel nog voor de rust. In de rust werd er gesproken dat we goed stonden tot de 0-1 en dat we ons daar aan vast moesten houden. Dat gebeurde ook aan het begin van de 2e helft Zeerobben kwam zowaar tot een goal na een vrije trap van Kor kopte de verdediger de bal achteruit omhoog en Wiepke kopte de 1-3 in. Maar het klasse verschil bleek te groot want FVC bleef maar kansen creëren en goals maken, 1 goal wil ik er even uit halen want ene speler van FVC maakte hierbij een schitterende omhaal uit een corner. Zeerobben had de kopjes al laten hangen en het maakte niks meer uit en stapte uit eindelijk met de 1-10 uitslag van het veld. Volgende week de laatste competitie wedstrijd van de najaars competitie uit tegen Oosterlittens.

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*