Zeerobben JO13-5 – Tzummarum JO13-1 (3-2)

De najaarscompetitie zit er ook voor JO13-5 op. Afgelopen zaterdag werd de laatste wedstrijd gespeeld tegen Tzummarum. Alhoewel er niets meer op het spel stond werd het toch nog een leuke sportieve wedstrijd die met 3-2 werd gewonnen.

Dit keer niet op een veldje achteraf. Nee, we mochten op het D-veld spelen. Dat overkomt ons niet zo vaak. We houden er al rekening mee dat we zowel uit als thuis altijd ver moeten lopen om bij het veld te komen. Het voetballen op het D-veld inspireerde de jongens en meisjes. Ze maakten er een leuke pot van. Na een 1-0 achterstand maakte Djezz de 1-1 en even later maakte Deyon er met een prachtige kanonskogel 2-1 van. Tzummarum kwam weer terug tot 2-2 maar Pepijn besliste de wedstrijd met een mooie schuiver in de hoek: 3-2.

Gelijkopgaande wedstrijden zien we het liefst in onze competitie. We hebben er een aantal gespeeld. Veel strijd, veel fouten, veel plezier en niet altijd een goed resultaat. Het hoort er allemaal bij. Daardoor zijn we op een 4e plaats geeindigd in deze competitie waarin Black Boys kampioen werd. De wedstrijd in Sneek tegen de kampioen verloren we nipt met 1-0. Dat zegt genoeg over de verhoudingen binnen deze competitie. De trainers Koen en Godert hebben er alles aan gedaan om de jongens (en meisje) beter te laten voetballen. Daar heeft het niet aan gelegen.

We hebben nu bijna winterstop. Deze week wordt er nog op woensdag getraind en daarna is het echt winterstop. Ook in de winterstop zullen we nog wel het een en ander gaan doen. Eerst maar even rust. Dank aan de trainers Koen en Godert voor de tijd en energie die ze in dit teams hebben gestopt tot nu tot. Dank ook aan de ouders voor de belangstelling en betrokkenheid bij het team.  Zoals het nu staat gaan we in dezelfde samenstelling hoge ogen gooien in de voorjaarscompetitie. Let maar op!!

En…..iedereen is het bijna vergeten maar JO13-5 overwinterd in de beker. Dat jullie het maar even weten!!

Iedereen een fijne maand december gewenst.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*