Vanzelfsprekend: Lieuwe Wesselius

Foto: Frans Bode

Vanzelfsprekend… 

Het is woensdag einde van de middag. Overal waar ik kijk rennen lachende kinderen met een bal aan de voet. Een geweldig gezicht. Daarnaast zie ik onze trainers in actie. Wat een bevlogenheid….Mooi om ze in actie te zien. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat die trainers er staan, maar dat is het natuurlijk niet… Onze waardering voor deze trainers is groot.

Serieus spreekt hij hier zijn jongens toe. Samen bespreken ze het verloop van de wedstrijd van de zaterdag ervoor. Het kleurrijke team kijkt aandachtig naar hun trainer. Lieuwe Wesselius is naam. De start van zoon Janiek bij onze Waddenrobkes bracht Lieuwe na jarenlange afwezigheid weer terug op het oude nest. Van Waddenrobkes Bondscoach naar Jeugdvoorzitter in ruim 4 jaar tijd. Dat is de weg die Lieuwe heeft doorlopen. Daarnaast is Lieuwe ook nog trainer van JO11-2. Hoezo betrokkenheid en hart voor onze club? Geweldig om te zien deze man!

Met een nieuwe groep begon Lieuwe dit seizoen met JO11-2 aan de competitie. Altijd weer even wennen die nieuwe jongens…. altijd weer even wennen zo’n fanatieke trainer…. Inmiddels zijn we halverwege en staat er een ècht team die steeds beter gaat voetballen. De opkomst is bijna 100% en erg wordt gelachen op het veld.

Lieuwe is echte sportman. Als de jeugd van tegenwoordig dezelfde instelling en motivatie zou hebben als Lieuwe, speelde Zeerobben al enkele jaren hoofdklasse. Deze mentaliteit probeert hij over te brengen op zijn spelers. Dat gaat hem aardig af…..

Er gaat bijna geen dag voorbij dat Lieuwe niet op onze velden te vinden is. Dit soort vrijwilligers dragen onze club. Alle respect hiervoor! Ga zo door Lieuwe!

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*