LAC Frisia JO11-8 – Zeerobben JO11-7 (10-2) (foto’s)

Een uitslag om snel te vergeten…..

Vandaag moesten we uit tegen Frisia. Op “de magere weide” moesten we met één man minder aantreden. De coaches hadden besloten om één wissel te houden en dat betekende dat we zeven tegen zeven speelden. Al met al is dit een magere veldbezetting.

Vol goede moed begonnen onze boys en girl aan de wedstrijd. Al snel bleek dat we moeite hadden met ons spel te spelen. Met zeven man en zonder Ezra was het middenveld minder goed bezet dan normaal. Hierdoor kon Frisia veel druk zetten en veel aanvallen creëren. Mathijs, Xander en Jordi hadden achterin hun handen vol. Thijs werd veelvuldig op de proef gesteld. Jesper, Senna en Isabella deden hun uiterste best om de bal richting Vincent te krijgen. De vele goede acties en reddingen konden niet voorkomen dat Frisia meerdere keren scoorde.

De betrokkenheid van de vaste support was groot. Met veel aanmoedigingen van de kant werd de inzet in de tweede helft toch mooi twee keer beloond. Vincent wist fraai twee keer te scoren. Frisia echter wist ook nog een paar keer de bal achter Thijs te krijgen. Dit alles zorgde ervoor dat een aparte einduitslag op het bord verscheen. Eén die we maar snel moeten vergeten en daarom ook niet genoemd wordt in dit verslag.

Tsja en als het dan niet zo goed loopt dan hebben de coaches iets niet goed gedaan: met een niet volledig team en met zeven tegen zeven zijn we niet op ons best. Vol goede moed gaan we op naar de volgende speelronde. Hopen dat we dan weer lekker ons spelletje kunnen spelen.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*