Zeerobben 2 – De Weide 3 (3-4)

Zeerobben 2 sluit af in stijl!!! De Weide met 3-4 overwinning naar huis!!!

Allereerst weer de felicitaties aan de kampioenen, grote klasse!!!

Vandaag voor de laatste wedstrijd van het seizoen wachtte ons een thuiswedstrijd. Tegenstander was het Hoogeveense de weide 3. Aangezien we vorige week zijn gedegradeerd konden we dus vrijuit voetballen. Ook de tegenstander speelde in principe voor niets, aangezien hun niet kunnen promoveren.

We begonnen de dag met een ontbijtje, om zo een teleurstellend seizoen toch nog enigszins gezamenlijk goed af te sluiten.

Vandaag 14 man, dus geen reden tot paniek. Op doel Connor van JO-17 door absentie van Tom. Ook Leon van JO-19 was vandaag weer bereid om het team te completeren. Dat resulteerde tot de volgende opstelling;

1 wissel in de rust; Marcel kwam in de spits voor Herwin.De wedstrijd begon rustig, wij wilden en konden het spelletje maken omdat de tegenstander met enige onderschatting naar Harlingen was afgereisd. Dit leidde naar enkele mogelijkheden, maar scoren deed de Weide als eerste na 20 minuten. 20 minuten later werd een goede aanval over diverse schijven met de 1-1 beloond door Reinier. Dit was ook de ruststand.

Na een kleine 5 minuten in de 2e helft waren het de gasten die op 1-2 kwamen. 10 minuten later werd het 1-3, Frank blokte een voorzet en die rolde 1e paal binnen. Waar we het dan vaak tot een monsteruitslag lieten komen, rechten we nu de rug en kwamen via Wesley terug tot 2-3 en 3-3. Helaas was het wel de Weide wat er in ondertal situatie met de winst vandoor ging, 3-4.

Nog 2 wissels in de 2e helft; Leon voor Cees en Pascal voor Dion.

Zo sloten we het seizoen af met nog een nederlaag, maar wel met een leuke pot voetbal. Een seizoen met weinig hoogtepunten en vele dieptepunten. Vele handen maken ligt werk was het motto dit seizoen, want we hebben van heel wat elftallen spelers gebruikt om het seizoen tot een goed einde te brengen.

Er zal in de aankomende tijd goed moeten worden toegewerkt naar een stabiel 2e elftal volgend seizoen. Dit seizoen was dat helaas, door allerlei oorzaken, niet mogelijk. Ondanks alles hebben we toch vaker gelachen dan gehuild met elkaar.

Het was mij een waar genoegen, tot volgend seizoen!!!

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*