DE BOER & DE GROOT START AANLEG FROONACKER ARENA

In slaap gesust worden door de euforie van het kampioenschap is er voor Zeerobben niet bij. Integendeel, de titel geeft extra adrenaline bij het oppakken van de plannen die er toch al lagen. Zoals bijvoorbeeld de aanleg van de Froonacker Arena ter plaatse van het huidige D-veld. Afgelopen dinsdag startte De Boer & de Groot, lid van de Businessclub van Zeerobben, met de werkzaamheden die er toe moeten leiden dat de jongste jeugd van Zeerobben zich volgend seizoen zal wanen in een heuse Arena als zij hun sport beoefenen.

Assurantiekantoor Froonacker is met ingang van het seizoen 2017-2018 hoofdjeugdsponsor van Zeerobben en geeft daarmee een boost aan de opleidingsfaciliteiten voor de jeugd op het Oostersportpark. Dat uit zich onder andere in de aankleding van het veld waar de Waddenrobkes en veel pupillenwedstrijden Onder 8 en Onder 9 zullen worden gespeeld. Ook de andere ondersteuner van de jeugdopleiding van Zeerobben, de Businessclub, zal rond deze Arena volop zichtbaar zijn.

In lijn met de aankleding en styling van het terras bij het clubhuis en de entree bij het hoofdveld, zal de Froonacker Arena ook een hoofdingang krijgen op basis van Meerpalen, waarmee Zeerobben het karakter van de zee en haven terug laat komen in haar accommodatie.
Dit alles kan gerealiseerd worden door de ondersteuning door De Boer & de Groot. Zij plaatsten deze week de Meerpalen en gaven daarmee het startsein voor de verdere aankleding.
De officiële opening is voorzien voor vrijdag 9 juni als in de Froonacker Arena een spectaculaire opening van het Familieweekend plaats zal vinden. Daarover later meer.

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*