Zeerobben JO9-5 eindigt op een knappe 2e plaats in de competitie

Nadat de toppers van Zeerobben JO9-5 vorig jaar in hun najaarscompetitie met bijna allemaal JO9-1 teams op een 7e plaats eindigden werd er natuurlijk gehoopt op een eerlijke en gelijkwaardige competitie in de voorjaarscompetitie. En dat gebeurde gelukkig ook. De eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie werd nog kansloos verloren met 8-0 van de late kampioen Fc Harlingen. Maar daarna ging de trein lopen van onze toppers. Er werd steeds beter gevoetbald met leuke en verdiende overwinningen als resultaat. Zo werden de wedstrijden tegen Sc Stiens (1-8 en 6-0) Fc Harlingen (3-1), Sc Franeker (3-1 en 0-6), Frisia (4-2) en SDS (3-2) met veel strijd en inzet gewonnen. Er werd helaas wel met 3-2 onverdiend van Frisia uit verloren. Afgelopen zaterdag werd het in een spannende wedstrijd 4-4 bij SDS. Dit team van Zeerobben wat bestaat de verdedigers Jurre, Jan Jesse, Jesse, met middenvelders Rick, Wesley, Milan en spitsen Colin en Ryan en niet te vergeten onze keeper Hessel hebben tot het laatste moment meegedaan voor het kampioenschap. Natuurlijk mogen we Roan en Entheny niet vergeten. Ook zij hielpen ons mee met dit mooie resultaat. Fc Harlingen JO9-3 is uiteindelijk terecht kampioen geworden. Maar wij mogen zeker trots zijn op deze toppers met een fantastische 2e plaats. Iets wat zeker niet verwacht werd begin dit jaar. Wij willen alle ouders bedanken voor hun ondersteuning en aanmoedigingen de afgelopen periode. Als laatste willen wij als leiders Yorick en Vincent bedanken voor hun inzet op de trainingen elke week. Ze stonden er altijd in weer en wind. Complimenten jongens voor jullie inzet. Grote klasse!!! Aanstaande zaterdag gaan onze toppers het seizoen afsluiten met een toernooi bij FC Harlingen. Bedankt iedereen voor het leuke seizoen.

Gert en Maurice

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*