Toernooi winst in Urk JO9-2!

Zaterdag waren dan echt de laatste wedstrijden als team samen. Er stond een mooi toernooi op het programma namelijk het dayseaday toernooi in Urk.

We vertrokken lekker vroeg dus we konden op ons gemak het terrein van de sv Urk verkennen, met vandaag maar liefst 84 deelnemende teams verdeeld over 8 speelvelden een zeer groot en goed georganiseer toernooi!

In onze poule zaten 3 teams van sv Urk, whc uit Wezep en sv de Meer uit Amsterdam.

We starten onze eerste poulewedstrijd tegen Urk jo9-6 dit was een gelegenheid team bestaande uit talenten van het kaboutervoetbal ook wel onze wasdenrobkes. Deze jongens waren geen partij voor ons en dit was een mooie warming up voor onze jongens. We konden lekker ons spel spelen en de ene naar de andere mooie aanval werdt voorgeschoteld eindstand na 15 minuten: 5-0
Doelpunten van: 1x Sem 1x Marc 3x Justin.

De tweede wedstrijd was opnieuw tegen Urk jo9-8 maar deze jongens waren van dezelfde leeftijd en hier hadden we het een stuk lastiger mee. Het duurde dan ook even voordat de score geopend werd maar eenmaal voor dan gaat het lopen en ook deze wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen: 3-0
Doelpunten: 2x Justin 1x Davey

Tussen de wedstrijden door konden we genieten van heerlijke bereide vis voor een zacht prijsje ja we zijn natuurlijk in Urk en de hoofdsponsor van het toernooi zal hier ook wel mee te maken hebben gehad. Heerlijke gerookte zalm of een portie kibbeling. We hebben het ons goed laten smaken!!!!

Wedstrijd drie is tegen WHC uit Wezep. Deze tegenstander werd zoek gespeeld we tikten er prachtig op los en de goals worden per wedstrijd mooier! Uitslag: 4-0
Goals: 1x Stan 1x Hidde 1x Davey 1x Justin

Wedstrijd vier is tegen Urk jo9-7
Hidde staat deze wedstrijd op goal en Sven speelt mee we spelen weer prachtig en scoren ook mooi, een hoge voorzet wordt zo in een keer op de pantoffel geknald en in de goal geschoten een genot om naar te kijken. Uitslag 4-0
Doelpunten: 1x Justin 1x Sem 2x Davey

Alle wedstrijden tot nu toe gewonnen dus is het tijd om eens te informeren naar wat de andere tegenstanders gedaan hebben. En wat blijkt onze laatste tegenstander sv de Meer heeft ook alles gewonnen! We spelen dus een echte finale als laatste wedstrijd!

De finale:
Sv de Meer start sterk en we zijn dan ook zeer aan elkaar gewaagd! We moeten alle zeilen bijzetten maar we houden achterin goed stand: Sven Tim Jelte Riemer en Sem spelen de hele dag al super goed want we hebben nog niet een tegendoelpunt. Davey geeft weer een geweldige diepte bal op Justin en die weet de score te openen!!! Maar de Meer geeft zich niet gewonnen en komen terug op 1-1. Wat een spanning een echte finale we voetballen goed en komen weer in de aanval Sem gaat goed door en weet de bal achter de keeper te jagen bammm 2-1!!!!!!

Wat er dan gebeurd heb ik nog nooit meegemaakt: Een speler van sv de Meer schiet op onze goal, de bal gaat een meter naast dus Keeper Sven kijkt hem naast.  Maar achter de goal staat een kleine toeschouwer die achter de achterlijn staat en de aankomende bal een tikje geeft, dit  met zo’n effect doet dat deze terug het veld in stuitert en de goal in rolt… en dan keurt de scheidsrechter hem goed!!! He????? Wat???? 2-2???? Dit bestaat niet? Het Zal toch niet???? Wij als leiding natuurlijk naar de Scheidsrechter  maar die wil er niet van weten. Help!!! Gelukkig zijn er een hoop getuigen langs de kant waaronder de coach van Sv de meer en een andere scheidsrechter. Het eindsignaal klinkt en we gaan gezamenlijk naar de wedstrijd commissie, uiteindelijk wordt de goal afgekeurd en springen onze boys een gat in de lucht!!!! Kampioenen!!!

Wat een mooie afsluiter van een geweldige periode voetbal met deze boys!!! Complimenten aan alle jongens die met dit warme weer alles hebben gegeven!!!!

Wat ben ik en ik spreek ook uit naam van Sasker,  Edwin en Steffan trots op onze jongens want wat hebben we ze aan het voetballen gekregen! Het is zo mooi om ze te zien groeien in misschien wel de mooiste voetbalperiode: de waddenrobkes en de f pupillen.

Volgend voetbal seizoen worden we anders ingedeeld het liefst neem ik ze allemaal mee maar dat gaat helaas niet. Jullie zijn toch een beetje mijn jongens geworden maar helaas….
Ik wil alle boys enorm bedanken voor hun inzet en strijd ik blijf jullie natuurlijk volgen.

Sasker bedankt voor de mooie tijd samen, wat waren we een goed team langs de kant en wat hebben we veel bereikt!

1x kampioen competitie veld 4e klasse
1x kampioen wintercompetitie zaal
1x toernooi kampioen bij de Sweach
1x toernooi kampioen sv Urk
1x 2e in de competitie veld 4e klasse
1x 2e in de competitie veld 2e klasse
1x 2e toernooi Stiens
1x 6e in de competitie veld 1e klasse
Een lijstje waar we trots op mogen zijn.

Edwin bedankt ook jij bent altijd zeer betrokken bij ons team een vaste stand in als Sasker of ik er niet waren, het is fijn om iemand zoals jij achter de hand te hebben!!!

Steffan bedankt voor alle trainingen en wijze woorden voor de jongens ze hebben een hoop van je geleerd!

En jullie ouders bedankt voor alle begeleiding medewerking en support de afgelopen jaren.

We gaan maandag nog een keer voor de lol met z’n allen trainen en dan zit het erop. Wat rest is nog de familie dag en we komen begin juli nog even gezellig bij elkaar om deze mooie periode af te sluiten met een hapje en een drankje!

Ciao

Jeroen

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*