Trainers en leiders gezocht!!!!

Het gaat niet alleen goed met het eerste elftal van onze vereniging maar ook met de jeugd en meidenafdeling!!  Volgend seizoen komen we met maar liefst 32 teams in competitieverband uit. De Waddenrobkes niet meegerekend.

Als vereniging streven wij ernaar om ieder team een optimale begeleiding te geven zodat elke speler/speelster zich naar zijn/haar mogelijkheden kan ontwikkelen. Daar hebben wij trainers en leiders voor nodig. Dit kan individueel maar ook samen of met  z‘n  drieën.  Het kan zelfs met een heel team, zoals we vorig jaar hebben geïntroduceerd.

Komend seizoen hebben we een hoofd jeugdopleiding in dienst, Koos Heising, die de jeugdtrainers opleidt en begeleid.

Natuurlijk blijven we afhankelijk van de enthousiaste inzet van vrijwilligers.

We zoeken nog  train(st)ers voor JO17-2 en  een leid(st)ers en train(st)ers voor onze JO17-3  en voor de meiden teams MO13-1 en MO11-1.

Ook gediplomeerde trainers nodigen wij van harte  uit om op bovenstaande te reageren.

Alle 4 zijn leuke teams met gemotiveerde spelers/speelsters. Wij vragen jullie (alleen, samen of met een groepje) dan ook  om onder leiding van Koos deze speler/sters weer een prachtig voetbalseizoen te bezorgen.

Inlichtingen bij Lieuwe Wesselius, tel.06-53353122 of Wietse de Wit tel. 06-27832598

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*