2e Caspar de Robles toernooi komt er aan!

Onze organisatiecommissie heeft het tweede Caspar de Robles PLUS Lunenborg toernooi in de steigers staan. Het deelnemersveld, de scheidsrechters en vrijwilligers zijn er klaar voor om de tweede editie van dit aansprekende toernooi op zaterdag 26 augustus aanstaande weer tot een succes te maken.
Het initiatief van de commissieleden Dick van der Galiën, Richard van der Kooi, Peter Jaspers en Arjen Miedema leidde vorig jaar tot een zeer geslaagde eerste versie van dit aansprekende toernooi, waarbij gestreefd wordt louter Hoofd- en/of Eersteklassers naar het Oostersportpark te lokken voor een oefentoernooi in de voorbereiding op de nieuwe competitie. In die opzet slaagde de commissie ook dit jaar, al dient aangemerkt te worden dat het reeds gecontracteerde BCV Burgum helaas degradeerde naar de tweede klasse. Daar staat echter tegenover dat ze er in slaagden twee aansprekende nieuwe deelnemers te strikken: WHC uit Wezep en Flevo Boys uit Emmeloord komen dit jaar ook naar het Oostersportpark.
Verheugend is ook dat ‘d Olde Veste ’45 uit Steenwijk haar titel komt verdedigen en zo ontstond onderstaand deelnemersveld:

Poule 1
HVV Hollandia, Hoorn
WHC, Wezep
Drachtster Boys, Drachten
Zeerobben, Harlingen

Poule 2
Flevo Boys, Emmeloord
Oranje Nassau, Groningen
‘d Olde Veste ’45, Steenwijk
BCV, Burgum

Het programmaboekje is in druk en dan zal ook het volledige wedstrijdprogramma bekend gemaakt worden, maar vast staat reeds dat het toernooi op 26 augustus om 10.30 uur op het hoofdveld zal starten met een wedstrijd van Zeerobben tegen Hollandia uit Hoorn. Na het spelen van alle poulewedstrijden, kruisfinales en finale zal het toernooi om circa 16.30 uur klaar zijn, direct gevolgd door de uitreiking van de aantrekkelijke geldprijzen voor de prijswinnende clubs. Daarnaast zullen er weer extra prijzen zijn voor de beste speler van het toernooi en de topscorer.

De wedstrijden zullen onder leiding staan van 5 talentvolle, door de KNVB geselecteerde jonge scheidsrechters die dit seizoen gepromoveerd zijn naar de Hoofdklasse en zij gaan onder begeleiding van KNVB scheidsrechter coördinator Klaas Hofstede hun 1e wedstrijden fluiten op een hoger niveau. Hun coach Kristiaan Bakkelo (oud scheidsrechter betaald voetbal) zal namens de KNVB ook aanwezig zijn om hen te volgen.

Op dinsdag 22 augustus, als Zeerobben 1 haar eerste oefenwedstrijd thuis speelt tegen Drachten, komen alle vrijwilligers bijeen in het clubhuis voor een instructiebijeenkomst en worden alle puntjes op de “i” gezet. Heb je nog zin om een bijdrage te leveren? Kom op 22 augustus om 20.00 uur gewoon naar het clubhuis of meld je vooraf even aan bij een van de genoemde commissieleden.

Naast hoofdsponsor PLUS Lunenborg wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren:

Van der Ploeg Schilderwerken
J. Rijpstra Schilderwerken
J. Postma Interieurs en Woninginrichting
Almamater Accountancy en Bedrijfsadviezen
Rob van der Kooi Schilderwerken
Bouwvisie Friesland
Businessclub Zeerobben
In Person Uitzendbureau
Smeding Groenten en Fruit
Wijnconnect Meer met wijn
ZWF Ontwerp
Flevodruk
willem.frl Visuele communicatie
Trijntje 3D printing
Grafisch Centrum Harlingen

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*