Zeerobben start nieuwe seizoen

Beste trainers en leiders van Zeerobben,

Een aantal van jullie zijn nog lekker vakantie aan het vieren, voor anderen zit de vakantie er helaas alweer op. Het nieuwe voetbalseizoen zit eraan te komen.

Ook Zeerobben begint langzamerhand de vakantieperiode af te ronden. Volgende week beginnen de eerste teams (met name de oudere jeugd) alweer te trainen bij Zeerobben.
Het jeugdbestuur is erin geslaagd om voor de meeste jeugdteams trainers en leiders te vinden. De komende weken zetten we de puntjes op de i.

Start trainingen

Ons advies aan alle teams is om de week van de visserijdagen, die begint op maandag 28 augustus a.s., de trainingen weer te gaan starten. Er staan namelijk op korte termijn al bekerwedstrijden op het programma, dit seizoen voor ALLE jeugdteams van Zeerobben. Mocht deze datum i.v.m. vakantie van jou of jullie spelers niet mogelijk zijn, begin dan uiterlijk de week van maandag 4 september a.s. weer met de trainingen.

Trainingsmateriaal

Materiaal om de training te beginnen, zoals hesjes en een sleutel voor het materiaalhok, kan je ophalen bij onze materiaalman Thijs de Vries, bij de meeste van jullie wel bekend.

Bekerwedstrijden

Kijk snel op op onze website of voetbal.nl wanneer jouw team de eerste bekerwedstrijd moet spelen en hou daar rekening mee met de start van de eerste trainingen.

Vragen?

Heb je vragen over het opstarten van de trainingen of andere dingen m.b.t. Zeerobben neem dan contact op met één van de mensen van het dagelijks jeugdbestuur; Lieuwe Wesselius, Wietse de Wit, Tino de Jong, Koos Heising, Sasker Volbeda of Linda Brandsma.

Tot snel op de velden!

Groeten van het Jeugdbestuur

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*