Collectief falen leidt tot wanprestatie!!!

“Voetbal is simpel, simpel voetballen is moeilijk (JC)”

Soms heb je van die potjes, is een veel gehoorde term. Hopelijk is dit de enige van voor de winterstop.

Na 2 goede potjes, was het vandaag niet al te best. Het hoogtepunt van de eerst helft was de “Panenka” van de man met het meeste zelfvertrouwen vandaag, onze trouwste fan Sjoerd. Klasse Sjoerd, nog steeds 1 op 1, iets wat we op het veld niet meer kunnen concluderen helaas.

De #player van de afgelopen 2 wedstrijden Willem F. (1x met Michel) werd node gemist vandaag en het zware grasveld sprak ook niet in ons voordeel (al is dat absoluut geen excuus, of zijn we daar in de jeugd niet allemaal op begonnen?).

Tzum troefde ons vanaf het begin af, kort op de man en met passie strijdend. Hier hadden we gedurende 90 minuten weinig tegenover in te brengen. Maar aangezien we overwinningen bejubelen, wordt ook deze (hopelijk!!!) eenmalige wanprestatie vermeld.

Na een 2-0 achterstand redde Patrick voor rust de eer, want helaas konden de wissels vandaag ook niet het vuur laten branden in de 2e helft. Het laatste woord was aan de gastheren middels de 3-1.

De LvdW is mijn insziens deze week voor een ieder, dus dat worden een hoop foto’s 😜…

De rapportcijfers logen er ook niet om. Andre met een 6.5, kort gevolgd door Ayhan met een magere 6. Dan hebben we ook gelijk de enige voldoendes gehad…

De #player’s werden Sjoerd, feilloos de penalty benut en Peter, die alles gaf, zowel binnen als buiten de lijnen, Hulde Mannen!!!

Uithuilen en volgende week de Franeker koploper op bezoek voor revanche!!!

Tot dan..

Foto’s: Wies Procee

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*