Zeerobben Jo11-1- LSC Jo11-1 5-4

Vandaag in het herfstige weer en ook nog zonder Wietse de Wit en Gijs Bakker welke andere verplichtingen had mochten we aantreden tegen de Nederlands kampioen van vorig seizoen bij de Jo9 LSC 1890 Jo11-1. We waren dus gewaarschuwd en na de gebruikelijke peptalk en bekendmaking van de opstelling trapten we om 10 uur af. De mannen lieten er geen gras over groeien en zaten gelijk redelijk goed in de wedstrijd.

Na een aantal goede aanvallen van beide kanten was het toch zeerobben die als eerste scoorde, Brooklyn kreeg de bal van achteruit en speelde Reen vrij die goed afrondde 1-0. Hierna misten we de kansen op de 2-0 en scoorde Lsc vanuit een vrije trap de gelijkmaker 1-1.
En dat deze ploeg niet voor niets Nederlands kampioen was geworden lieten ze ook zien. Na rommelig verdedigen maar ook goed spel van Lsc scoorde de tegenstander de 1-2, vlak voor rust was het weer Reen die de keeper uitspeelde en de 2-2 maakte. In de rust werden de puntjes op de i gezet door Erwin en begonnen we de 2de helft vol goede moed. Lsc begon ook beter te voetballen en maakte de 2-3 iet wat gelukkig dat wel, er was dus werk aan de winkel. De mouwen werden opgestroopt en de achterstand weg gepoetst door Brooklyn na een mooie steekbal door het midden 3-3. De 4-3 was wederom voor Reen na een mooie pass van Nick. Een corner die ongelukkig tegen Mathijs aankwam belandde zowaar in het doel en de stand was weer gelijk 4-4. Verdedigend werd niets meer toegelaten door Eise, Boyd en Winsten en na een overtreding op Daimen werd de eindstand bepaalt uit een vrije trap van Brooklyn die via de keeper in het goal stuiterde 5-4.

Goede overwinning in een leuke spannende wedstrijd. Volgende week wanneer we weer compleet zijn hopen we deze reeks voort te zetten.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*