Geen winst voor Zeerobben JO15-2 tegen Scharnegoutum`70 JO15-1

Zaterdagochtend 7 oktober om zeven uur gaat de wekker, buiten hoor je de wind en de regen en heb je eigenlijk meer de neiging om je nog een keer om te draaien dan uit bed te gaan. Maar het is zaterdagochtend en dan staat er voetbal op het programma. Om 8:00 uur moeten we verzamelen in de box bij Zeerobben en om 8:45 staat de wedstrijd tegen Scharnegoutum op het programma. Onze tegen stander Scharnegoutum heeft elke wedstrijd in deze prille competitie nog gewonnen, dit in tegenstelling tot Zeerobben JO15-2.

In de box is het om 8:00 erg stil. De jongens luisteren naar de trainers die de opstelling bekend maken. Als deze bekend is gemaakt gaan we naar het veld en wordt de warming-up op een geconcentreerde manier afgewerkt. Scharnegoutum is op het eerste gezicht fysiek wat sterker en dat blijkt ook de eerste helft: Scharnegoutum heeft duidelijk het overwicht. Langzaam maar zeker komt Zeerobben wat uit zijn schulp, er wordt meer overgespeeld en er wordt geknokt voor en met elkaar.  Ondanks dit blijft de druk op het goal van Zeerobben erg groot: Luca moest een groot aantal reddingen verrichten om de nul op het scorebord te houden. Aan het eind van de eerste helft komt Zeerobben ondanks het overwicht van Scharnegoutum toch op voorsprong door een goal van Nick. Met deze voorsprong werd ook de rust gehaald.

In de 2e helft trekt Zeerobben het goede voetbal door en zet op bepaalde ogenblikken Scharnegoutum goed onder druk, helaas weet Scharnegoutum toch de gelijkmaker te scoren en worden het nog spannende minuten.  Zeerobben begint nu onrustiger te spelen en ook er wordt niet meer zo hard om de bal gevochten. Dit zorgde ervoor dat Scharnegoutum steeds beter in zijn spel kwam en zelfs in de laatste minuten de 1-2 wist te scoren. De 1-2 eindstand is terecht te noemen, al blijft het gevoel hangen dat er meer in gezeten had.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*