Zeerobben JO11-5 Wint ruim van LSC

Het is zaterdag 7 oktober, voor Zeerobben JO11-5 staat de thuiswedstrijd tegen LSC JO11-6 op het programma. Als we het over Zeerobben JO11-5 hebben dan hebben we het over een team dat de eerste wedstrijden in de competitie heeft verloren terwijl de bekerwedstrijden allemaal gewonnen werden. De trainingen worden goed bezocht en dat er tijdens de trainingen ook echt dingen worden geleerd bleek vandaag wel.

De wedstrijd begon om 11:10, vol goede moed stonden de spelers klaar voor de aftrap.
Tegenstander LSC had net als Zeerobben nog alle wedstrijden in de competitie verloren en de jongens waren erop gebrand om vandaag te winnen. Vanaf het eerste moment werd er goed druk gezet door de spelers en werd er goed in positie gespeeld. De verdediging bestaande uit Rewan en Jelse stond als een huis en gaven de aanvallers van LSC dan ook geen meter ruimte. Na een gelijk opgaande wedstrijd was het na 10 minuten toch LSC die de 0 – 1 scoorde. Zeerobben leek even uit het veld geslagen maar Lennard scoorde al snel de 1-1.  Lang kon Zeerobben niet genieten van de gelijke stand want LSC scoorde al snel de 1-2.  Hierna was het LSC die niet lang van de voorsprong kon genieten want binnen 2 minuten maakte Senna de 2-2 en kort daarna de 3-2.

Met deze stand werd de rust bereikt en werd er genoten van de dik verdiende limonade. Ook de minuten na de pauze werd er goed overgespeeld en er werd keihard voor elkaar geknokt. Op het middenveld was Stijn druk bezig om zijn medespelers in kansrijke positie te zetten, hier werd in de loop van de wedstrijd ook veelvuldig gebruik van gemaakt. 5 Minuten na de rust kreeg Zeerobben een corner die genomen werd door Lenn en Luca kopte de bal achter de keeper: 4-2. Vlak na deze goal werd er goed samen gespeeld en was het Lenn zelf die de goal maakte: 5-2. Hierna ging het erg snel de goals waren niet bij te houden. Helaas moest ook onze keeper Sten na enkele reddingen toch nog een goal doorlaten.

Er wordt veel getraind op alle aspecten van het voetbal, deze wedstrijd liet zien dat deze trainingen zijn vruchten afwerpen. Jongens (Lenn, Senna, Rewan, Lennard, Stijn, Sten, Jelse en Luca) als we zo blijven spelen dan gaan we steeds beter spelen en krijgen we een superleuk seizoen. Super gespeeld vandaag!

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*