Zeerobben jo9-1 had dit weekend een echt voetbalweekend

Zaterdag speelden ze uit tegen Blauw wit.
We zijn deze tegenstanders al een keer eerder tegengekomen op het toernooi in Leek. We speelden toen 1-1. Dus we wisten wat ons stond te wachten. Afgelopen week hebben de jongens hun best gedaan op training, na het verlies van vorige week.
Die zijn we snel weer vergeten. We begonnen de wedstrijd fanatiek. De jongens waren goed scherp. Al gauw bleek dat we de bovenliggende partij waren. Al snel kwamen we op voorsprong. Alle jongens speelden vandaag goed, als een  team. We zagen mooi overspel, en wat kunnen die jongens dan mooi voetballen!!

De goals werden gescoord door:
0-1 davey
0-2 Vince
0-3 Stefan
1-3 tegenstander
1-4 davey
1-5 justin
1-6 Vince
1-7 Justin
1-8 Justin
2-8 tegenstander

Wij zaten op de terug weg als twee trotse trainers in de auto met een eindstand van 2-8 🏼

Afgelopen week kregen we last minute een appje doorgestuurd van onze Cambuur ambassadeur Sven.  Er was zondag een toernooi met een aantal hoofdklasse clubs door het hele land. Er viel een team uit en zeerobben kon mee doen. Wat super dat iedereen op zo’n kort dag bijna iedereen ja zei. Omdat er twee afwezig waren hadden we een transfer op huurbasis Daimen, die wel met ons mee wilde doen. Zo konden we dus zondag spelen op het terrein van leovardia.

Het waren vandaag niet de minste clubs we troffen:

De eerste wedstrijd  Zeerobben – AFC ’34 uit Alkmaar (2-2). We waren eerst wat afwachtend. Maar kregen al snel door dat hier iets viel te halen. We komen op achterstand maar gingen steeds lekkerder voetballen en sluiten het af met 2-2.

Na een teambespreking en korte pauze, maken we ons klaar voor Cambuur Leeuwarden jo9 – zeerobben ( 1-1). Deze wedstrijd waren we de bovenliggende partij. Alleen er vielen niet meet goals. Toch knap van de jongens.

Daarna speelden we een knotsgekke partij tegen BFC uit Bussum – zeerobben (5-6)
Na tien minuten stonden we al met 5-1 achter. Maar dan zien we de veerkracht van de jongens wat we al eens eerder op een toernooi hebben gezien, en komen ze zo maar op een 5-5. Nu wordt het ook nog spannend!! Maar we maken dit keer wel de winnende treffen.️

De laatste partij keken we al tegenop. Met een schijn oog bekeken we al de warming up en de wedstrijden van dit team. Dit was al op niveau. Deze jongens van ATC’ 65 stonden goed te spelen. Zeerobben – ATC’ 65 uit Hengelo (4-3)
De jongens van zeerobben speelden fel. Maar de tegenstanders was ook zeker niet de minste. Er werd over en weer snel gespeeld, mooie acties en goals! Maar we sluiten deze wedstrijd wel af met een knappe en verdiende winst.

De jongens hebben het weekend hartstikke goed gedaan. Het was vandaag niet makkelijk, de tegenstanders waren niet de minste. Het tempo lag heel hoog. Hierdoor kregen bijna geen tijd aan de bal. Dan stond er al weer een tegenstanders. Maar ondanks alles hebben de jongens ervoor geknokt. We hebben genoten van vandaag.  We hebben hier weer veel van kunnen leren met z’n allen

Groet, twee trotse trainers

Pas thuis kwamen de trainers erachter dat ze kampioen zijn geworden op dit toernooi.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*