Met de bus naar Steenwijk

De dag dat Zeerobben 1 de eerste punten in het nieuwe seizoen gaat verspelen komt steeds dichter bij. Maar voorlopig willen we daar nog helemaal niet aan denken en met de steun van veel supporters zullen onze jongens zaterdag tegen d’Olde Veste in Steenwijk zeker nog geen krimp willen geven. En als gezegd, dat moet dan wel gebeuren met steun van veel supporters. Het is daarom dat iedereen die geen eigen vervoer heeft of kan regelen zaterdag geheel GRATIS mee mag met de bus. Wel toeters, bellen en steunbetuigingen meenemen natuurlijk!

De bus van Waddentours vertrekt zaterdag om 12.30 uur vanaf het Oostersportpark. Wie mee wil, dient zich aan te melden bij leider Wiebe Attema op tel of App 0653677208. Vol=vol in volgorde van aanmelding.
Naar verwachting zal de bus om 18.30 uur weer terug zijn in Harlingen.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*