Zeerobben JO11-5 laat kans op winnen tegen TOP`63 JO11-2 schieten

Het is woensdagavond 11 oktober, vanavond staat er een wedstrijd op het programma voor Zeerobben JO11-5. De tegenstander van vanavond is TOP`63 JO11-2.  Het is 18:15, de eerste spelers verzamelen zich bij Zeerobben en al snel is het team compleet.  Het omkleden gebeurde in de A box en dat is de box waar het eerste zich ook altijd omkleed werd er door verschillende spelers geroepen. Sommige spelers zagen zich al in het eerste team van Zeerobben staan, maar de werkelijkheid kwam snel terug toen de warming-up moest beginnen.

Iets later dan gepland werd gefloten voor het begin van de wedstrijd, TOP`63 speelde in het begin goed samen en kreeg al snel een goede kans om te scoren. De bal werd door onze keeper Sten goed gekeerd en hierdoor bleef de 0-0 op het scorebord. Toch wist TOP`63 na enkele minuten toch het net te vinden waardoor de 0-1 op het scorebord kwam. Gelukkig ging Zeerobben hierna steeds beter voetballen en de druk op het goal van TOP`63 werd groter. Enkele mooie combinaties kregen de toeschouwers te zien van Zeerobben en al snel werd de stand gelijk getrokken: 1-1.  Zeerobben ging door met het goede spel en kwam hierdoor verdiend op voorsprong: 2-1. Dit was ook de ruststand en tijdens de rust werd door de leider duidelijk aangegeven dat vooral in de eerste minuten geconcentreerd gevoetbald moest worden. Met deze wijze woorden ging Zeerobben vol goede moed naar het veld voor de tweede helft.  Helaas waren de woorden van de leider niet helemaal blijven hangen bij de spelers want binnen 5 minuten bracht TOP`63 de stand op 2-2. Nog niks aan de hand zou je denken maar, vanavond was er wel wat aan de hand. Het weer veranderde; het ging wat regenen en dit was een goede afspiegeling van wat de spelers op het veld lieten zien. Het goede samenspel en het positie houden verdwenen en TOP`63 maakte hier dankbaar gebruik van. Al snel werd het 2-3 voor TOP`63. Bij Zeerobben ging nu alles mis wat maar mis kon gaan en TOP`63 kon redelijk gemakkelijk uitlopen naar een 2-5 overwinning.

Als we kijken naar het team en de groei die er in zit dan kan ik maar één ding zeggen dat gaat heel goed. Het spel wordt steeds beter maar is nog niet constant. De Jongens gaan steeds meer als een team spelen en ze hebben LOL: dat is iets wat heel belangrijk is. Alleen verliezen terwijl je had kunnen winnen is voor de leiding wel wat zuur. Op naar de volgende wedstrijd en de aandachtspuntjes van deze wedstrijd nemen we zeker mee.

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*