SJO RVC MO19-1 – Zeerobben MO19-1 (foto’s)

Wat ons een beetje verrast is dat deze ploeg nu gewoon 2e in de competitie staat met een gelijk aantal punten als de koploper Alcipel MO19-1. Alleen een beter doelsaldo in het voordeel houdt de Meppeler ploeg nog boven de Zeerobben. De oudste junioren hadden een zeer slechte start van het seizoen in de beker en door afgezegde wedstrijden, maar sinds ze de afgelopen drie wedstrijden hebben gewonnen is Zeerobben MO19-1 een serieuze titelkandidaat aan het worden. De wedstrijd van afgelopen zaterdag was in eerste instantie niet de wedstrijd die makkelijk te winnen was. In de eerste helft was de krachtsverhouding goed verdeeld, maar na de rust zette de Zeerobben een hogere versnelling in en ondanks de 13de man die de Harlingers erg dwars zat, wisten ze toch een dikverdiende 1-4 op het scorebord te krijgen. Dirk Bouma was met de camera meegereisd met de meiden en maakte van de wedstrijd enkele foto’s.

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*