Snerttoernooi Minnertsga

Afgelopen vrijdag 27 oktober waren we welkom bij Minnertsga. Zij hielden hun jaarlijkse snerttoernooi voor 45+. Een lekker bordje snert is altijd welkom, dus waren we van de partij. Maar eerst moest er gestreden worden. Minnertsga hadden meer clubs aangeschreven, maar slechts drie clubs hadden zich aangemeld. We moesten tegen Foarut, AVC en Minnertsga zelf. Helaas hebben we alle wedstrijden verloren. Niet kansloos, maar je moet ze wel maken! Daar ontbrak het bij zeerobben aan. Niet getreurd, na het douchen gauw aan de snert. Als dank kregen de teams een bierpul met inhoud als prijs.

Op de foto de mannen van het Zeerobbenteam:

(bovenste rij) Gerjan Miedema, Anne van de Tuin, Johnny Gjaltema, Jacob Aartsma

(onder) Arjen Lemstra, Rintse Twijnstra en Saïd Rouji.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*