Als de tijden veranderen…. (video)

Tsja dan gebeurt er ineens veel, waaronder in het donker verzamelen op de Zeerobbenplaat. Het was fijn om te zien dat de harde kern het niet liet afweten. Alhoewel er toch enkele wijzigingen waren. Onze vaste cameraman werd vervangen door een filmregisseur, maar daarover later meer. Waarom de cameraman het liet afweten is niet geheel duidelijk geworden, maar gelukkig werd zijn plaats keurig ingenomen. Helaas waren we niet geheel compleet. Kian werkte nog een warmweertraining af op een tropische bestemming.

Via een omleiding kwamen we keurig op tijd aan bij VV Minnertsga. Of het landklimaat een rol speelde, of de matige noordwester of dat we nog niet in ons biologisch ritme zaten was onduidelijk, maar wat was het fris. Nee guur is het betere woord. Dat deerde overigens de spelers niet en met veel enthousiasme werd de warming-up gedaan. Hetzelfde enthousiasme was bij het fluitsignaal aanwezig en zo besloot Vincent op goed geluk de keeper uit van de tegenstander. Deze was nog niet geheel bij de les en de 0-1 verscheen op het scorebord. Dit deed de mannen goed en met niet al teveel moeite uit een fraaie corner scoorde Stefan de 0-2.

Tsja en dan vinden onze mannen het niet erg spannend en mag de keeper wat meer werk verrichten. Dit keer stond Mathijs op goal. Enkele prachtige reddingen konden een tegengoal niet voorkomen en de 1-2 en de 2-2 volgden vrij snel. Onze verdedigers Jordi en Xander stonden hun mannetje goed hoor. Alleen door het enthousiasme en het gemak wilden we allemaal graag scoren waardoor het middenveld in de aanvalsmodus stonden. Isabella, Ezra en Stefan waren net iets scherper als de bal in ons bezit was en probeerden de aanvallers Jesper en Vincent te voorzien van de meest prachtige voorzetten. Kansen zat hoor! Zie het prachtige videoverslag maar.
Het voordeel van ons team is het schakelen als we gelijk staan en zo ook dit keer. De coaches raakten niet in paniek want waren reeds op de hoogte van deze kwaliteit van het team. Voordat we het wisten konden we met 2-4 de kleedkamer opzoeken en weer wat warmte in de aderen te krijgen.

Geheel volgens het strategisch plan werd het na de rust eerst 4-4. Dit deed de hartslag verhogen bij de vaste kern en dat konden ze goed gebruiken. Zo werd de lichaamstemperatuur op een verantwoorde 35 graden gehouden en ook bij deze twee tegendoelpunten was Ezra, de keeper van de tweede helft, geheel kansloos. De aanmoedigingen werden wat luider en iets later vielen de doelpunten weer als warme broodjes uit de lucht. Voordat we het wisten was de eindscore 4-7. Geheel terecht hoor! En wederom een puike teamprestatie. Dit keer was de wedstrijd niet op de gevoelige plaat vastgelegd, maar op video door Stefan. Bedankt voor de mooie beelden!

Deze geweldige beelden laten de vaste kern die thuis waren nog lang nagenieten. De beelden laten ook zien dat het misschien wel 0-10 had kunnen zijn, maar wie wil dat nou?? Iedereen heeft maximaal genoten en wat was die warme douche heerlijk na afloop. De diehards konden warm worden bij de koffie aan de keukentafel met prachtige samenvatting die genoeg warmte opleveren voor het gehele weekend. Volgende keer hopen we iedereen weer op en rond het veld te treffen waarbij een muts geen overbodige luxe is! Goed weekend allemaal.

VV Minnertsga JO11-2 – Zeerobben JO11-4

1 0-1 Vincent
9 0-2 Stefan
13 1-2 Minnerstga
18 2-2 Minnertsga
19 2-3 Vincent
21 2-4 Jesper
26 3-4 Minnertsga
34 4-4 Minnertsga
38 4-5 Vincent
39 4-6 Vincent
41 4-7 Vincent

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*