Jeugdspelers geselecteerd

Zeerobben jeugdspelers uitgenodigd door Sc-Heerenveen en SC Cambuur.

Op 23 oktober j.l. konden we meldden dat 5 jeugdspelers, Tiemo in de leeftijdsgroep onder 14 jaar, Mees en Thomas onder de 13 jaar en Jaimy en Levano onder 12 jaar, uitgekozen waren door de KNVB om selectiewedstrijden te spelen in het kader van Jeugdplan Nederland.
Bij deze weer goed nieuws. Sc-Heerenveen heeft onze keeper Matthijs Otten van JO11-1 uitgenodigd om mee te trainen bij hun voetbalschool. Een hele eer natuurlijk en wie weet zien we Matthijs nog eens terug in het Abe Lenstra stadion!!
Tevens hebben Lanvin Warmerdam, keeper van onze 09-1, Jort Faasse en Maurice Bakker van de 08-01 een uitnodiging ontvangen om mee te trainen bij de voetbalschool van SC Cambuur. Ook voor hen zeer leerzaam en een stimulans om eens in het Cambuur stadion te spelen!!!
Totaal 9 jeugdspelers van Zeerobben welke opgevallen zijn door diverse scouts. Het bewijst tevens weer eens dat Zeerobben met de jeugdafdeling op de goede weg is. Uiteraard feliciteren wij alle spelers met hun uitverkiezing en wensen hun veel plezier en succes. We blijven jullie volgen!!!

 

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*