Zeerobben JO11-4 krijgt te weinig!

Verslag St. Annaparochie JO11-2 – Zeerobben JO11-4
En weer stond er een vroege uitwedstrijd op het programma. Toen de wekker ging, viel de regen met bakken uit de hemel. Iedereen had zich nog wel een keer willen omdraaien (en Stefan heeft dit ook echt nog even gedaan), maar we moesten er toch uit! Verzamelen bij Zeerobben en om 7.45 uur op pad naar Sint Annaparochie.
De spelers hadden er zin in, maar gingen voor de wedstrijd toch eerst maar even schuilen in de dugout. Af en toe kwam er een flinke bui over. Stefan was dus later, maar er stond een sterk team op het veld. Ezra in de goal, Jordi, Xander en Mathijs in de verdediging. Jesper en Isabella op het middenveld en Vincent en Kyan voorin. Sint Annaparochie JO11-2 was een sterke tegenstander, ze stonden bovenaan. Maar slecht met een paar punten meer dan Zeerobben. Dus het zou spannend worden!
Het spel ging aardig heen en weer. Beide ploegen kregen enkele kansjes. Kyan wist 3 x paal en lat te raken en enkele schoten van Vincent en later Stefan gingen net naast. Er werd geweldig gespeeld, mooi gepasst en sterk overgespeeld! Een van de deskundige moeders vond dit zelfs de beste wedstrijd van het seizoen! En zo gingen we met een 0-0 tevreden in de stromende regen de kleedkamer in.
In de tweede helft ging het wat anders. Kyan ging keepen in plaats van Ezra. Zeerobben bleef mooi samenspelen en na een mooie voorzet van Stefan wist Jesper de 0-1 te scoren! We bleven kansjes krijgen, maar Sint Anna ook en uiteindelijk wisten zij met héél véél geluk via een been van een Zeerob de 1-1 te scoren.
Zeerobben ging er weer tegenaan en er werd gestreden voor iedere meter. Helaas bleek Sint Anna een extra speler in het veld te hebben, namelijk de man in het zwart met de fluit….. Een sliding van Zeerobben halverwege de goal en de zijlijn werd door de beste man beoordeeld als een overtreding en….. een strafschop volgde! Een vrije trap zou al discutabel zijn, maar een strafschop…? De KNVB geeft aan in de regels dat ‘alléén bij hoge uitzondering en alléén als een directe scoringskans wordt ontnomen er een strafschop gegeven kán worden’. Maar blijkbaar wilde de scheids deze officiële regel niet toepassen en gaf er een eigen draai aan…… Bijna was er gerechtigheid, want Kyan wist de penalty in eerste instantie geweldig te stoppen, maar de bal werd toch nog de goal in gefrommeld. 2-1!
Onze toppers gingen er nog wat steviger tegenaan en uiteindelijk wist Stefan vlak voor tijd knap de 2-2 te scoren! Geweldig gestreden met z’n allen!
Gelijkspel! Eigenlijk had JO11-4 meer verdiend, want ze speelden beter dan de koploper, maar helaas. Wel de morele winnaar, maar niet de verdiende 3 punten.
Volgende week een thuiswedstrijd tegen DTD. Hopelijk spelen onze toppers dan net zo goed!
Scoreverloop
29 0-1 Jesper
40 1-1 SAp
? 2-1 SAp+
48 2-2 Stefan
Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*