Geen loterij; we doen het anders!

Dit jaar geen grote Loterij; Zeerobben doet het eens anders!

In recente jaren hielden we 2 grote acties: in het voorjaar de Doelpuntactie en in het najaar de Loterij. Die laatste gaan we dit jaar eens een keertje niet doen. We hebben iets anders, iets nieuws, iets unieks bedacht in samenwerking met Clubplan.

Van 21 november tot en met 4 december gaan we met z’n allen Waardebonnenboekjes verkopen. Waardebonnenboekjes met voor de kopers een gegarandeerde opbrengstmogelijkheid van enkele honderden euro’s. Da’s nog eens wat anders dan een lot waarvan je maar moet afwachten of je prijs hebt. Eigenlijk is deze actie een soort Loterij, maar dan zonder NIETEN. Met recht kunnen we zeggen: Zeerobben doet het eens anders!

Hoe werkt het?
We verkopen waardebonnenboekjes voor €5,00 per stuk. Dat lijkt veel, maar is het beslist niet, want de bonnen in de boekjes geven kortingen bij vele lokale winkeliers en horeca in Harlingen met een totale waarde van enkele honderden euro’s. Echt een prima deal!
De opbrengst is voor het goede doel: ballen, spel- en trainingsmaterialen voor onze jeugdafdeling. Maar een deel van de opbrengst, namelijk €0,50 per verkocht boekje, mag je als verkoper zelf houden. Hoe meer boekjes je verkoopt, hoe meer je zelf verdient en hoe beter voor jouw club Zeerobben!

In week 47 (21-24 november) zal een aantal teams (alle JO en MO 15 t/m 19) gezamenlijk in heel Harlingen langs de deuren gaan om boekjes te verkopen. In week 48 kan iedereen boekjes verkopen binnen zijn of haar familie-, vrienden- of relatiekring.

We gaan deze bijzondere actie de komende weken via de lokale pers, internet en social media uitgebreid communiceren, zodat heel Harlingen weet dat we eraan komen met dit mooie aanbod. We leggen daarin ook uit hoe het werkt, dat scheelt jullie straks vast ingewikkelde verkooppraatjes. Verder wordt de actie ook ondersteund met flyers.

Tot zover eerst deze vooraankondiging. Binnenkort worden jullie nader geïnformeerd over verdere details, hoe en wanneer je aan de boekjes komt en hoe het in de praktijk zal gaan.

Tot later!

Het bestuur

PS. Benieuwd welke middenstanders meedoen aan de actie? Hieronder de lijst per heden. Wellicht komen er zelfs nog een paar bij.

Deelnemende winkeliers en horeca:

Blended by Daan

Bristol

De Jong Boeken

Diepenmaat Sport

Dio Drogisterij

Eigentijds

Expert

Faber Lederwaren

FORHIM Menswear

Hema

Homminga’s Fijne Winkeltje

Intertoys

Jumbo

Kapsalon Promise

Keurslager Zijlstra

Koks en Keukenmeiden

Levels

Mitra

NO3

Nooitgedagt

Ons Harlingen

Pippel Houten Speelgoed

Profile Harlingen

Sieb’s Oliebollen

Sjiek 47

t Noorderke

t Zilt

Xin Hua

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*