Twee trotse trainers/leiders hebben het hele weekend ervan nagenoten

Lac Frisia J09-1  – ZeerobbenJ09-1

Vandaag stond de topper tegen Frisia op het programma.

Thuis werd er jammer genoeg 2-4 verloren van Frisia. Dus de jongens van zeerobben hebben wat recht te zetten. Na een harde week trainen, en een goede voorbereiding waren de boys uit harlingen er helemaal klaar voor!!

We beginnen met de volgende opstelling 1-3-1-1

Lanvin op goal

Links Thomas midden Hidde rechts Vince

Middenveld Davey

En in de diepe spits Justin

Wissels waren Casper en Stefan

Meteen vanaf de eerste minuut begint Zeerobben sterk en weet Frisia goed onder druk te zetten.

Vince die op zijn nieuwe positie staat doet het fantastisch, en weet zowel verdedigend als aanvallen zijn werk goed te doen. Hetzelfde geldt voor Thomas die ook hartstikke sterk aan de wedstrijd begint.

Hij maakt het zijn tegenstander lastig om langs hem te komen.

Zeerobben weet dan ook de openingstreffer te maken 0-1 Davey goooooaaal!!

Dit beloofd een spektakel te worden Frisia die ook gevaarlijk blijft spelen, maar het is zeerobben die de bovenliggende partij is en dan ook de 0-2 binnen schiet. Weer een mooi schot van Davey.

Daarna is het Frisia die Zeerobben onder druk zet,en Zeerobben in de achteruit weet te zetten. Al snel volgt de 1-2 en daarna de 2-2. Frisia geeft deze pot niet zomaar weg.

Zo wordt het weer spannend en is de stand weer gelijk. Gelukkig weet zeerobben het spel weer naar zich toe te trekken en scoort Davey zijn 3 goal een zuivere hattrick dus.

En kort daarna volgt de 2-4 en het is weer een schot van Davey .

Maar weer is het Frisia die weer weet terug te knokken Hidde die een goede wedstrijd speelt maar het zwaar heeft met de goed spelende middenvelder van Frisia.

Frisia weet elke keer goed er uit te counteren, met deze snelle middenvelder. Ze zetten de stand op 3-4 en kort daarna 4-4

Met deze stand gaan we ook de rust in.

Zo blijft het spannend en na een goede bespreking komen de jongens weer met volle moet uit de box weg en kan de 2 de helft beginnen.

Het is Zeerobben wat weer sterk begint en de stand op 4-5 zet met een schot in de kruizing van Davey.

Daarna volgt Frisia weer met gevaarlijke counters.

Snel spel en gevaarlijke schoten maar gelukkig hebben wij onze keeper Lanvin die weer fantastisch staat te keepen en de meeste aanvallen van Frisia weet te stoppen. Het is fantastisch om te zien hoe de jongens van zeerobben voor mekaar knokken. Zo zie je onze spits Justin die zijn verdedigende werk ook fantastisch doet, en de verdediging daarbij helpt en voorkomt dat Frisia uitbreekt.

Want Frisia weet de druk weer aardig op te voeren gelukkig hebben we Stefan ook nog die de aanvallen van Frisia goed weet te stoppen en zijn mannetje staat tegen de grote jongens van Frisia.

Zo weet zeerobben de voorsprong te behouden en onder de druk uit te voetballen met een prachtige individuele actie van Davey die 3 verdedigers van Frisia het bos in kapt en vervolgens de keeper ook nog uitkapt en de 4-6 binnen schiet fantastische actie.

Vervolgens uit een hoekschop weet Justin fantastisch de bal af te werken en de stand op 4-7 te zetten!!!

Gespeeld zou je dan denken… maar Frisia geeft ook niet op en zet de stand op 5-7.

Hierop weet  zeerobben gelukkig snel te antwoorden en is het een lange bal op Justin… en Justin 1 op 1 op de keeper dan weet je vaak dat dat een goal is. Hij zet dan de stand op 5-8!!!

Daarna volgt een mooie combinatie Casper die fantastisch speelt weet de bal te veroveren, en meteen de diepte te zoeken met een mooie paas naar Justin.

Justin legt de bal dan klaar voor Vince. Een mooi overspel, en Vince weet er wel raad mee en haalt verwoestend uit.

Een prachtige en verdiende goal van Vince zet de stand op 5-9.

Frisia weet er nog een te scoren maar het was te laat eindstand 6-9.

Een prachtige en verdiende overwinning van Zeerobben.

Wij twee trotse trainers/leiders hebben het hele weekend ervan nagenoten.

Super goed gedaan jongens!

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*