Voorbeschouwing vv Groningen – Zeerobben

Twee kampioenen ontmoeten elkaar in Groningen

Maar wel kampioen van de tweede klasse I en J van seizoen 2106/2017. Dus nu meedraaien in de eerste klasse E. Tot op heden gaat dat Zeerobben beter af dan vv Groningen gezien de stand op de ranglijst. Groningen rode lantaarndrager en Zeerobben op een keurige 4e  plek. Toch heeft dit Groningen ondanks verlies, een aantal prima partijen gevoetbald. Alleen van koploper Drachtster Boys werd thuis met 0 – 4 verloren. De andere twee thuiswedstrijden eindigden in een gelijkspel, daarmee zijn ook meteen de 2 punten verklaard. Met deze gegevens zal ook trainer Postma rekening gaan houden.

Vv Groningen is voor  de Harlingers een onbekende tegenstander. Vanuit de lagere regionen van het zaterdag-amateurvoetbal is vv Groningen als een komeet omhoog geschoten. Acht jaar geleden bivakkeerden ze nog in de zesde klasse en vorig jaar met afstand eerste in de tweede klasse J. Als verenigingen verschillen beide opponenten van zaterdag  hemelsbreed. Waar Zeerobben bekend staat om zijn goede jeugdopleiding, daar moet vv Groningen deze ontberen. Met twee zaterdag en twee zondag teams, een 35+team  en een damesteam steekt dat schril af tegen de 600 spelende leden van de Groenwitten.

Zeerobben heeft te kampen met een blessuregolf. Dus zal de staf moeten puzzelen om het juiste concept neer te zetten tegen een getergde tegenstander. Voldoende kwaliteit maar zet ze maar eens goed neer. We hopen, dat vele supporters de  weg naar “het Sportpark Het Noorden” in Groningen weet te vinden.

Voor de snelle beslissers is het mogelijk om met de bus mee te reizen. Aanmelden bij Wiebe Attema 0653677208 op basis van Vol = Vol.

 

Vertrek bus  12.00 uur van de Robbenplaat terug rond 18.30 uur

 

Vv Groningen – Zeerobben

Aanvang   : 14.30 uur

 

Programma zaterdag 18 november :

18 november 2017 

 

18 november 2017 
 Blauw Wit ’34  VEV ’67
 VV Buitenpost  CVV Oranje Nassau G
 VV Gorecht  d’Olde Veste ’54
 VV Groningen  Zeerobben
 VV Noordscheschut  VV Balk
 PKC ’83  Be Quick Dokkum
 VV Winsum  Drachtster Boys

 

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*