Weer geen winst voor MO13-1

Vanmorgen met volle moed naar Dronrijp vertrokken om vervolgens een overwinning binnen te slepen. Ditmaal waren de weergoden ons gezind en hebben we kunnen voetballen met enige zonneschijn.

Aangezien Dronrijp 10 spelers had hebben we de wedstrijd 9 tegen 9 kunnen spelen waarbij we 1 wissel hadden. In dit geval heeft iedereen maximaal kunnen spelen.

Dronrijp staat op de 10e plaats waarbij het vermoeden bestond dat we deze wedstrijd met winst konden afsluiten. Helaas kwamen we bedrogen uit want zij speelden toch wel boven gemiddeld. Voordat we het wisten hadden we al 5 doelpunten om de oren. Met deze stand zijn we de rust ingegaan. Na een peptalk van de moeder van Isabel en een positie wisseling zijn we de 2e helft beter van start gegaan en hebben we de kansen 2 maal benut.

Met het uitstekende keepwerk van Deborah is de uitslag beperkt gebleven met 9-2. Wederom teleurgestelde gezichtjes omdat ze met een goed gevoel de wedstrijd zijn begonnen maar helaas weer verloren.

Het positieve punt is dat ze allemaal een lekker potje hebben gevoetbald.

Ik wil de ouders bedanken welke het mogelijk hebben gemaakt om de uitwedstrijd te spelen maar ook het enthousiasme waarmee onze meiden zijn aangemoedigd.

Volgende week weer nieuwe ronden, nieuwe kansen.

Foto’s zijn gemaakt door Marco Hoornveld.

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*