MO19-1 wint overtuigend van Joure en RVC

Na het debacle in Urk van vorige week zaterdag hebben de meiden van Zeerobben MO19-1 de nasmaak van die wedstrijd afgelopen week weggespoeld met twee overtuigende overwinningen op Joure MO19-1 en RVC MO19-1. Afgelopen woensdag was de ontmoeting met Joure MO19-1 op het Oostersportpark. De laatste in de competitie was op voorhand al geen echte dreiging voor de Harlingers, de meiden van Joure hebben in de competitie nog geen enkele wedstrijd gewonnen en zijn vaak door hun tegenstanders met grote verliezen afgeserveerd. Alleen in hun eerste wedstrijd tegen Urk wisten ze een puntje de behalen door een gelijkspel. Afgelopen woensdag werden ze door de Zeerobben MO19 junioren met ruim 7-1 verslagen. Als de Harlingers beter hadden gevoetbald was de uitslag waarschijnlijk nog veel groter geweest voor de Robben. Op 16 december is er opnieuw een duel tussen beide ploegen, maar dan n Joure.

Ook afgelopen zaterdag waren de dames van MO19-1 oppermachtig in de wedstrijd tegen RVC MO19-1 uit Idskenhuizen. De robben wisten de eindstand uiteindelijk in een 8-0 om te zetten. Eerder dit seizoen werden de Harlingers door dezelfde ploeg uit de beker gewipt. Een tweede ontmoeting in Idskenhuizen hebben de Harlingers dat verlies goedgemaakt met een 1-4 overwinning. Afgelopen zaterdag deden de Robbenmeiden er nog een schepje bovenop met een overwinning met een eindstand van 8-0. Aanstaande zaterdag wacht er weer een topper voor de oudste junioren van de Meiden van Zeerobben. Dan reizen ze af naar Meppel voor een wedstrijd tegen Alcipel MO19-1. Twee weken terug wisten de Robben thuis nog nipt te winnen met 1-0 van de Meppelaars. Met nog twee wedstrijden te spelen is het rete spannend voor MO19-1 want als ze deze winnen mogen ze zich najaar kampioen noemen. Maar dan moeten ze wel even winnen natuurlijk.

Foto’s: Dirk Bouma

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*