Zeerobben MO13-1 niet opgewassen tegen Leovardia MO13-2

Niet dat ze hun best niet deden, maar Zeerobben MO13-1 was geen partij voor de Leeuwarder meisjes. Al aan het begin van de wedstrijd kwamen de Robbenmeisjes al op achterstand door een beter voetballende Leovardia MO13-2. En toch zijn de meisjes van MO13-1 vechters die elke kans benutten om proberen het beste er van te maken, hoe klein die kans ook is. Dat resulteerde toch in een doelpuntje voor de Zeerobben. Uiteindelijk gaat Leoavardia MO13-2 er met de buit vandoor met hun 1-6 overwinning, en terecht natuurlijk want zij waren de betere…. Volgende week de laatste voor de dames van MO13-1 tegen het MO13-2 van Frisia. Daarna is het winterstop en in het nieuwe jaar maar hopen dat de meisjes lager worden ingedeeld want ze hebben net wat teveel verloren in de competitie.

Foto’s: Dirk Bouma

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*