Zeerobben JO11-4 walst over Leovardia JO11-5 heen

Op deze ijskoude zaterdagochtend staat de wedstrijd tegen Leovardia uit Leeuwarden op het programma. Nadat Leovardia een weg door Harlingen had gevonden fluit de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Leovardia had de vorige wedstrijd al veel doelpunten tegen gekregen, en dus werd er al druk gespeculeerd over een overwinning! Al snel werd duidelijk dat zeerobben een groot veldoverwicht had en al diverse kansen kreeg op een treffer. In de zesde minuut was het Jordi die met een prachtig afstandsschot de 1-0 op het bord noteerde. Doordat er gedacht werd dat er flink gescoord kon worden werd het samenspel er niet beter op en werden verschillende grote kansen om zeep geholpen. Toch liepen we voor de rust uit naar 5-0 door doelpunten van Jesper, Vincent en twee keer Kyan. In de rust hebben wij als leiders toch maar even aangehaald dat als we de score willen opschroeven, er beter moet worden overgespeeld. Dit bleek in de tweede helft wel te werken. Leovardia werd aan alle kanten overlopen. En bij de kansjes die ze kregen stond Mathijs goed te keepen. Aan de kant van zeerobben scoorde Stefan na drie minuten in de tweede helft de 6-0. Isabella wilde de eerste helft al scoren maar toen lukte het niet zo. Na de rust ging het beter want in de eenendertigste en vijfendertigste minuut zorgde zij voor de 7 en 8-0. Hierna was het weer de buurt aan Kyan die in de achtendertigste minuut de 9-0 noteerde. Xander zocht de aanval ook steeds meer op want hij wilde zijn doelpuntje ook wel meepikken, dat werd dan ook in de negenendertigste minuut beloond want daar was de 10-0. Nu moest alleen Ezra nog scoren van het team dus stuurden we hem ook naar voren, dit werd wel heel snel beloond want in dezelfde minuut scoort hij de 11-0. Dit hadden we nog nooit meegemaakt en het is ook een hele team prestatie dat iedereen minimaal 1x had gescoord! Maar hier bleef het niet bij Kyan kreeg het op heupen en scoorde in vier minuten 5x en zo werd de einduitslag 16-0. Toch jammer dat er elke keer toch nog teams te hoog of te laag worden ingedeeld en er zulke uitslagen ontstaan. Mathijs was de hele wedstrijd onze keeper maar ook hij pakte zijn doelpunt mee door de penalty na de wedstrijd te maken! Na 10 wedstrijden staan we er leuk voor, nog één wedstrijd te gaan tegen MKV uit Leeuwarden. En dan gaan we de winterstop al weer in. Supporters weer bedankt voor jullie steun en tot de volgende keer.

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*