Afscheid Jan Boomsma

Inmiddels is er iets meer bekend over het afscheid van Jan Boomsma.

De herdenkingsdienst en crematie zullen reeds aanstaande zaterdag 9 december plaatsvinden, geheel naar wens van zijn gezin. “Zaterdag was Pa z’n dag”, zo werd gezegd. En op het voor die dag zo kenmerkende tijdstip van 14.30 uur zal de crematie beginnen. In het geheel van de planning zal dat de tweede helft zijn.
De eerste helft is de herdenkingsbijeenkomst om 13.00 uur in de Gereformeerde Kerk aan de Midlumerlaan te Harlingen. De tweede helft in Goutum is in besloten kring.
De derde helft zal plaatsvinden in ons clubhuis De Robbenplaat. Bezoekers van de herdenkingsbijeenkomst die niet tot de genodigden voor de crematie behoren zijn daar vanaf 14.00 uur welkom. En dat geldt evenzeer voor iedereen anders die dit samenzijn wil bijwonen. Vanaf ca. 15.30 uur zal de familie zich daar bij ons voegen en is er op informele wijze gelegenheid om de nabestaanden de hand te drukken en medeleven te tonen.

De gedenkhoek is inmiddels ingericht in ons clubhuis. Een ieder die daar voor voelt kan iets schrijven of achterlaten in het gedenkboek. Het clubhuis zal morgenavond geopend zijn. Ook op zaterdag is hiertoe nog steeds gelegenheid. Het clubhuis zal dan vanaf 10.00 uur geopend zijn en zelfs tijdens de bijeenkomst vanaf 14.00 uur kan je nog iets achterlaten in het gedenkboek.

Alle wedstrijden voor zaterdag zijn inmiddels uit het programma gehaald. Over mogelijke inhaaldata is nog niets bekend.

We zijn diep bedroefd over wat Jan is overkomen. Onze emotie ontslaat ons echter niet van de plicht om op waardige wijze afscheid van hem te nemen. Want hij was een Zeerob…

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*