Erelid Jan Boomsma overleden

Diep geraakt zijn we door het overlijden van ons Erelid Jan Boomsma. We wisten dat het onvermijdelijk was, maar het besef dat we Jan niet meer terug zullen zien op De Robbenplaat voelt heel onwerkelijk en maakt ons stil.

Onze gedachten zijn bij zijn gezin en familie. We wensen Berber, Klaas Pieter, Joris Jan, Gaston en Brian veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Binnenkort staan we uitgebreider stil bij het afscheid van Jan. Voor nu volstaan we met enkele praktische mededelingen.

Alle wedstrijden (uit en thuis) die gepland waren tot en met komend weekend worden uitgesteld. Ook alle andere activiteiten die voor zaterdag gepland waren worden afgelast, cq tot nader order uitgesteld. Tegenstanders en officials worden via de officiële kanalen van de KNVB geïnformeerd.

Trainingen voor vanavond (woensdag) en morgen (donderdag) kunnen gewoon doorgaan. Mogelijk zullen er aangepaste openingstijden van het clubhuis zijn. Daarvoor vragen wij begrip.

Vanaf hedenavond zullen wij een gedenkhoek inrichten in ons clubhuis. Er ligt een boek klaar waar iedereen die daar behoefte aan voelt iets kan schrijven of achterlaten. Een herinnering aan Jan, een laatste groet, een overdenking. Alles kan, mits met respect.
Ook op donderdagavond is hiervoor het clubhuis geopend. Mocht daar behoefte aan zijn, dan zullen wij daar ook op vrijdag en zaterdag gelegenheid voor creëren. Hou de site in de gaten voor mededelingen daaromtrent.

Het bestuur

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*