Afscheid Jan – Logistiek

Morgen is de herdenking voor Jan vanaf 13.00 uur in de kerk aan de Midlumerlaan en aansluitend vanaf 14.00 uur een samenzijn in ons clubhuis De Robbenplaat.
De voortekenen wijzen op druk bezochte bijeenkomsten. Jan had veel vrienden en alleen maar vrienden. Vanuit de familie en de organisatie bereikten ons nog een paar aanwijzingen/tips voor een goed verloop:

1) Zaterdag is er ook Kerstmarkt op de Zoutsloot en de Santa Run in Harlingen. Dat zal leiden tot heel veel parkeerdrukte op en rond de Midlumerlaan. Nadrukkelijk verzoek: kom lopend of op de fiets.  Het parkeerterrein bij de Kerk zal reeds vol zijn met auto’s van familie die van ver komt.

2) Mede in verband met de Kerstmarkt zal de Noorderhaven gesloten zijn voor alle verkeer. De beste route naar de Midlumerlaan is dus via het Industrieterrein, de Hermesweg/Industrieweg. Gebruik ook die route vanuit de Kerk naar Zeerobben.

3) Vanwege de verwachte drukte: kom op tijd.

4) Jan heeft te kennen gegeven dat hij het mooi zou vinden als Zeerobben-mensen bij zijn afscheid ook als zodanig herkenbaar zijn. Bijvoorbeeld middels het dragen van je Zeerobben-presentatiepak of -jasje. Maar ook een cap of sjaal kan. En natuurlijk ben je niet minder welkom zonder attribuut.

5) Op de rouwkaart schreef de familie dat zij na aankomst bij Zeerobben een toast wil uitbrengen op het leven van Jan. Het was de nadrukkelijke wil van Jan deze toast namens hem aan te bieden.

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*