JO9-3 bekerwedstrijd tegen Oosterlittens

Vorige week zaterdag hadden we de laatste competitiewedstrijd moeten spelen maar deze ging vanwege omstandigheden niet door. Voor zover we dat kunnen inschatten hadden we bij winst zeker bovenaan geëindigd, en ook al wordt er geen officiële competitie bijgehouden, is dat best wel iets waar we trots op mogen zijn!

Vandaag  moesten we in Oosterlittens (in the middle of nowhere) onze laatste beker wedstrijd voor de winterstop spelen. Zelfs voor 2 spelers van Oosterlittens was het lastig om het voetbalveld te vinden, Oosterlittens speelde dan ook slechts met een 5-tal.

Ons team was met 9 man, zoals altijd compleet en klaar voor actie!!

Gio, Sem, Jurre, Jort, JanJesse,Jan vdVeen zorgden voor een doelpuntenregen en Ramiro, Julian en Erdem zorgden er voor dat er geen tegendoelpunten werden gemaakt. Gio was vandaag aanvoerder en nam samen met Erdem de keeperpositie voor hun rekening.

In de 1e helft  voor de 1e time-out stond het al 0-5. De 1e helft eindigde met een 0-10 voorsprong.

Ondanks dat het koud was bleven we in de 2e helft allemaal gewoon doorvoetballen en de frustratie bij de tegenstander werd alsmaar groter wat ze af en toe ook lieten blijken in onnodige overtredingen. Nog voordat er 20 minuten was gespeeld eindigde de spelleider de wedstrijd met een eindstand van 0-18. Het huilen stond een aantal Oosterlittenaars nader dan het lachen en men was ook niet meer bereid om een penaltyreeks te schieten of handjes te geven.

Onze jongens renden na de wedstrijd blij de box in waar ze een klein feestje vierden ter ere van dit geweldige seizoen waarin we niet alleen bovenaan in de “competitie” zijn geëindigd maar ook door zijn in de beker (5 wedstrijden ongeslagen!). Ik ben benieuwd hoe ver we gaan komen maar ben nu al supertrots op onze toppers!

Na een welverdiend zakje snoep/chips in de kantine ging iedereen naar huis voor een warme douche.

Allemaal fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst!

MK

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*