Zeerobben JO11-1 speelt zaaltoernooi bij Sc Heerenveen

Zeerobben JO11-1 is deze eerste seizoenshelft kampioen geworden in hun klasse . Dit gegeven blijft niet onopgemerkt. Sc Heerenveen klopte bij Zeerobben aan de deur met de vraag of ze mee wilden doen aan een zaaltoernooi in Nieuwehorne. Buiten Sc Heerenveen JO11-1 zelf, waren de tegenstanders een talententeam van Sc Heerenveen, Zwart-wit ’63, Sv Lelystad en HZVV. Dat het moeilijk zou worden wisten we van te voren maar met opgestroopte mouwen gingen onze mannen aan het werk. Het werd uiteindelijk een hele mooie voetbalzaterdag waarbij onze mannen met de wedstrijd beter werden. Het was genieten om tegen de talenten van o.a. Heerenveen te voetballen en pakten uiteindelijk ook nog wat punten mee. Een mooie afsluiter voor dit seizoen, op naar volgend jaar waar weer een nieuwe competitie staat te wachten.

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*