Uitslag kaartavond ZMVV Zeerobben 29-12-2017

Na een kleine 40 jaar de kaartavonden van deze geweldige club te hebben mogen organiseren, is het nu de tijd gekomen om verder te gaan. Jazeker, ik geef de pijp aan Maarten, of in mijn geval de peuk aan Martina. Vanaf nu mag iemand anders het gaan doen, ook al heb ik het altijd met veel plezier gedaan. Inderdaad, het bekende cliché: het is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. En uiteraard weten jullie nu al welke tijd er voor mij gekomen is. Ook mijn vaste steun en toeverlaat Froukje Vink houdt ermee op. Ook haar wil ik bedanken voor al die jaren gezelligheid en inzet. Jarenlang hebben we samen deze avonden mogen organiseren en dat ging altijd gepaard met een fijne gezelligheid en samenwerking. Froukje bedankt!

Ondanks dat de jeugd van tegenwoordig meer heeft met online gamen of appen op de mobiel, was de opkomst grandioos! Maar liefst 44 personen deden mee aan deze uiterst gezellige en gedenkwaardige avond voor mij. De prijzen logen er dan ook niet : Heerlijke, ambachtelijk gemaakte rollades, van de ambachtelijke slager. Er werd heel wat afgelachen en natuurlijk ging dit gepaard met een verfrissend drankje.

De uitslagen van deze avond waren bij het klaverjassen:

1 – Gerrit Weewer
Wiebe Westra met 5544 punten

2 – Frank Alberda
Dirk Arends met 5196 punten

3 – Roland Zijlstra
Eric Coenen met 5135 punten

4 – Jacob Aartsma
Arjen Lemstra met 5088 punten

5 – Save Weewer
Sicco Scheepstra met 4945 punten

Ik wil verder iedereen bedanken die deze avond tot een succes hebben gemaakt en wens Sandra de Boer-Schotanus veel geluk, deze zal vanaf vandaag het stokje van mij overnemen aangaande het organiseren van de kaartavondjes. Ik hoop dan ook dat er nog een jarenlange traditie hoog gehouden kan worden aangaande deze avondjes en dat er nog vele mogen komen in de toekomst bij de vereniging.

Groetjes, Save Weewer

Deel dit:
Share

Meer nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*