Zaaltoernooi JO8/JO9

Ondanks dat het kerstvakantie is geweest kan de jeugd van jo8 en jo9 nog wel even voetballen. Niet alleen het eerste elftal doet zijn voorbereiding maar ook de jeugd blijft lekker door spelen deze winter.

Onderling is er een zaalcompetitie georganiseerd waar de teams gemengd door elkaar voetballen.  Het is altijd weer prettig dat er vele vrijwilligers zijn die een team willen coachen en alles willen regelen. Om het weer tot een succes te maken! De eerste ronde was op 23 december en zaterdag 6 januari werd alweer de tweede ronde gespeeld. Er werd een ware league gespeeld met niets minder dan clubs als Juventus, Manchester city, Barcelona, Ajax en Paris st germain.

Zaterdag 17 februari is de laatste keer dat de zaalcompetitie wordt gespeeld, en dat jullie deze top clubs kunnen aanmoedigen.  In de tussentijd beginnen sommige teams weer lekker te trainen om zich voor te bereiden op komend voorjaarscompetitie.

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*