Opgave Zeerobben Voetbalkamp 2018

Na het succes van vorige jaren organiseert de club ook dit jaar weer het welbekende Zeerobben voetbalkamp voor de tweedejaars E pupillen (O-11) en de D pupillen (O-13) voor jongens en meisjes. De voorbereidingen zijn inmiddels al weer in volle gang.

Het voetbalkamp wordt net als vorig jaar op Vlieland gehouden en zal bol staan van activiteiten. het kamp is dit jaar van maandag 30 april t/m 2 mei. Lijkt het je leuk en wil je graag mee? Geef je dan nu al op! Want vol is vol! (max 50 personen). Verdere informatie over het voetbalkamp volgt later.

Deelname kost 40 euro per persoon en opgeven kan via voetbalkamp@zeerobben.nl. Vermeld bij het opgeven wel even je naam, geboortedatum en ik welk team je speelt.

Alischa Sinnema
Desiree Bouma
Frank Pietersma
Laurens Bergsma

Impressie van vorig jaar:

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*