Zeedijktraining JO11-1

Vandaag, zaterdag 10 februari, zou het dan los gaan, de start van JO11-1 in de Topklasse. In de voorbereiding hadden de mannen, naast een heus winters Zeerobben jeugdtoernooi, een paar mooie oefenwedstrijden gespeeld en waren ze klaar voor het echte werk. FC Wolvega zou vandaag op visite komen, maar helaas dachten de  weergoden hier anders over. Een laag sneeuw op de velden deed het voetballen de das om waardoor de wedstrijd werd afgelast. Later bleek dat er geen enkele wedstrijd in onze competitie doorgang had en iedereen dus van een vrije dag kon genieten. Om toch niet helemaal luierend de zaterdag te beleven, werden de mannen om 0930uur verwacht bij de zeedijk voor een conditietraining. Deze bestond uit een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. Diverse looptechnieken kwamen voorbij waarbij er de nodige obstakels bedwongen moesten worden. Op het parkeerterrein van de waddenhal werd de training afgesloten met een ouderwets partijtje straatvoetbal en konden de mannen met een voldaan gevoel naar huis voor een dik verdiende douche. De komende week staat LAC Frisia in Leeuwarden op ons te wachten, hopen dat we dan echt van start kunnen gaan.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*