Zeerobben MO15-1 verliest eerste competitiewedstrijd van dit jaar

De eerste competitiewedstrijd voor Zeerobben MO15-1 eindigde helaas in een 0-2 verlies tegen Leovardia MO15-1. Was het team vorige week nog winnaar van het Midwinter Toernooi bij de fc, moest het afgelopen zaterdag hun meerdere erkennen in Leovardia. Qua spel waren de teams aan elkaar gewaagd met kansen over en weer, maar waren het de Leeuwarders die de kansen benutten en lieten de Harlingers het vooral voorin liggen. Blijkbaar speelt het vertrek van een aantal speelsters het team parten en zal het team zich weer moeten hergroeperen. Volgende week weer een kans om om punten te scoren, dan op bezoek bij Hardegarijp MO15-1.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*