Zeerobben MO19-1 start voorjaarscompeititie met puike overwinning

Twee weken terug zouden ze samen nog strijden om het najaarskampioenschap, maar door onvoorziene administratieve rompslomp wilden de Meppelaars de wedstrijd niet door laten gaan. Nu was voor beide teams de start van het voorjaarsseizoen en kon er wel gespeeld worden. Zeerobben MO19-1 bewees afgelopen zaterdag de terechte najaarskampioen te zijn door Alcipel MO19-1 te verslaan met een strakke 4-1 overwinning. In de eerste minuten zaten de Robben al lekker in hun spel een scoorden ze al snel de 1-0 vanaf de voet van Irene Brandsma. Na een aanval van Alcipel wist in eerste instantie gast keepster (MO15-1) Janita Boutsma nog te voorkomen dat het 1-1 werd, maar na twee keer in de rebound een poging te hebben gewaagd kon Janita niet voorkomen dat de 1-1 door de Meppelaars werd gemaakt. Door goed optreden in het verdere verloop van de wedstrijd van Janita bleven meer tegendoelpunten uit. Nieuwkomer en uitblinker van de wedstrijd was Rebecca Zwart. Het talent deed afgelopen zaterdag haar debuut als vaste speelster in MO19-1. Rebecca komt van MO15-1 en had meer uitdaging nodig. De speeltijd die ze kreeg benutte ze dan ook gretig. Zowel in de 1e helft als in de 2e helft wist ze te scoren en was ze goed voor 2 doelpunten. Desiree Bouma scoorde in de 1e helft nog door een strafschop na een handsbal van Alcipel. Met uiteindelijke uitslag van 4-1 is MO19-1 goed begonnen in het nieuwe (voorjaars)seizoen.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*