Voorbeschouwing  Zeerobben – Gorecht

Middenmootduel

De competitie rond de voorjaarsvakantie ligt zo goed als stil. Voor Zeerobben staat er echter nog wel een inhaalwedstrijd op het programma tegen Gorecht.  Het zal voor de thuisclub een uitdaging zijn om ook in de competitie weer eens te winnen. Nou is de tegenstander van zaterdag aanstaande niet de eerste de beste. Gorecht voert de middenmoot van tien ploegen aan met 23 punten. Zeerobben daarentegen hangt in de staart van deze middenmoot met weliswaar slechts vijf punten minder. Gorecht wisselt klinkende overwinningen af met onbegrijpelijke nederlagen, toch mogen ze in deze spannende competitie omhoog kijken. Hun laatste duel uit in Leeuwarden tegen Blauw Wit ’34 werd met 3 – 1 verloren.

Opsteker

Zeerobben heeft tegen Oranje Nassau Groningen een kansloze nederlaag geleden, maar de voorgaande wedstrijden had de equipe van Postma/Attema misschien wel te weinig gekregen. Met een geweldige opsteker, winst met 3 – 1 in de beker tegen Hoogeveen, is er flink wat zelfvertrouwen bijgetankt. Het belooft daarom ook een spannende confrontatie te worden. We heten de gasten uit Haren van harte welkom op het Oostersportpark en vertrouwen erop dat de ondersteuning van de supporters van Zeerobben volop aanwezig zal zijn.

Zeerobben – Gorecht

Zaterdag 24 februari

Aanvang 15.00 uur

Programma voor zaterdag 24 februari:

24 februari 2018 
 Be Quick Dokkum  Blauw Wit ’34  
 PKC ’83  VV Winsum  
 Zeerobben  VV Gorecht  
 CVV Oranje Nassau G  Drachtster Boys  

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*