Ane Schaap keert terug bij Zeerobben!

Nou ja, terugkeren? Hij was er natuurlijk nog steeds als zeer gewaardeerd trainer/coach van onze JO19-1, maar na een uitstapje van 2 seizoenen als speler bij onze buren van fc Harlingen, keert hij met ingang van volgend seizoen ook als voetballer terug bij “zijn” club.
Ane heeft te kennen gegeven zijn loopbaan als voetballer vooralsnog prioriteit te willen geven en derhalve weer te willen gaan voor zijn kansen op een plekje in de hoofdmacht bij Zeerobben. Een hoger niveau, een grotere uitdaging, maar dat is toch wat een sportman wil: eruit halen wat erin zit en gaan voor het hoogste. Daar geven we hem natuurlijk gelijk in en we zijn ook blij met zijn thuiskomst als voetballer.

Als jeugdtrainer blijft Ane gelukkig ook verbonden aan de technische staf van Zeerobben. Hij bereikte met ons jeugdbestuur een overeenkomst voor de functie van trainer/coach van de JO13-1, net als de JO19-1 uitkomend in de hoofdklasse. Een belangrijke positie in de lijn van opleidingen bij Zeerobben, ook al omdat er in en na de O13 categorie talentvolle lichtingen aan zitten te komen bij Zeerobben. Eerder berichtten we immers al dat onze JO12-1 gaat uitkomen in de Noordelijke Topdivisie. Lees dat bericht hier nog maar eens na. Ane lijkt de juiste man op de juiste plaats om die generaties op te leiden.

Kortom, welkom thuis Ane en veel succes, zowel met je voetbalcarrière als ook met je trainersloopbaan bij Zeerobben!

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*