Voorbeschouwing Zeerobben – Drachtster Boys

Zeerobben nu vol voor de competitie

Een bittere pil heeft Zeerobben moeten slikken na de uitschakeling in de beker tegen Pelikaan S. Hoopvol was wel de manier waarop afgelopen dinsdagavond gespeeld werd. In sommige fases was het “oude “Zeerobben” weer te herkennen. De tegenstander van zaterdag uit Drachten heeft de volgende ronde in het bekertoernooi wel bereikt. Zij schakelden competitiegenoot Oranje Nassau Groningen uit.

Drachtster Boys leek ongeslagen richting de hoofdklasse op te stomen. Zeerobben was begin november slachtoffer van hun dadendrang. Binnen 20 minuten had Rob Schokker al een hattrick achter zijn naam mogen zetten. Inmiddels was Albert Beuker met rood al naar de kleedkamer verwezen. Het was zaak om de score niet verder te laten oplopen. Dat lukte deels, met 4 – 0 kon men weer richting Harlingen vertrekken. De klad kwam er in na de zeperd tegen Balk en even leek Drachtster Boys het spoor bijster. Na de winterstop onbegrijpelijk verlies tegen VEV en Be Quick. Toch pakken de Drachtster Boys de draad weer op tegen O.N Groningen uit winst in de competitie en voor de beker. De sterren staan wat dat betreft niet zo gunstig voor de thuisclub.

Toch blijft de hoop bestaan, dat de ommekeer zal komen. Misschien komt de confrontatie met de medekoploper nog iets te vroeg. Bepalende spelers zijn nog niet fit en mogelijk dus niet inzetbaar. Goochelaar Postma zal weer een representatief team uit de hoge hoed toveren. Dat is altijd weer een reden om naar het Oostersportpark te komen om onze groen-witte brigade te ondersteunen. Ook een hartelijk welkom aan onze gasten uit Drachten. We hopen op een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd.

Zeerobben – Drachtster Boys

Zaterdag 10 maart op het Oostersportpark

Aanvang 15.00 uur

Programma voor zaterdag 10 maart in de 1e klasse E

10 maart 2018 
 Blauw Wit ’34  VV Noordscheschut  
 VV Buitenpost  VEV ’67  
 VV Gorecht  VV Balk  
 VV Groningen  Be Quick Dokkum  
 PKC ’83  CVV Oranje Nassau G  
 VV Winsum  d’Olde Veste ’54  
 Zeerobben  Drachtster Boys  

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*