Zeerobben JO11-7 in line-up bij Cambuur – Almere City

Zoals iedereen weet heeft zeerobben een sportief partnerschap met Sc Cambuur. En in het kader van dit partnerschap werden wij van jo11-7 benadert of we ook in de line up mee wilden? Nou die vraag hoeft eigenlijk niet eens gesteld worden want dat wil natuurlijk iedereen wel!

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver. We verzamelden bij het stadion van Cambuur, daar werden opgevangen door de mensen van Cambuur en mochten we omkleden in het home van de stewards. Iedereen keurig het Cambuur tenue aan. Sokken goed, broekjes netjes en shirtjes in de broekjes. Nog wat korte instructies en hop gaan!!!

Eerst mochten we nog even op het veld om snel een team foto te maken en daarna werden we richting tunnel begeleid. Allemaal opstellen in de tunnel en wachten op de spelers. Best wel spannend hoor.  Toen kwamen de spelers en mochten ze dan eindelijk het veld op!! Na de tijd mochten we nog even op de foto met de mascotte van Cambuur. Na dit alles was het weer tijd om om te kleden en plaats te nemen op de tribune. Cambuur won de wedstrijd verdien met 2-1 dus was het een zeer geslaagde avond.

Namens begeleiding spelers en ouders:  bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Hieronder kleine sfeer impressie:

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*