MO19-1 pakt drie punten na winst op HSC MO19-1

Na drie weken geen wedstrijd was het afgelopen zaterdag eindelijk weer zover voor de Robbenmeiden van MO19-1. Hoewel bijna alle dames weer hersteld waren van blessures en andere ongemakken was het toch nog even schuiven in de selectie. Vooral in de verdediging kwam de selectie tekort aan basisspeelsters. Twee van hen hadden andere verplichtingen. Ook op andere plaatsen moest er vanwege ontbrekende speelsters geschoven worden. Gelukkig kon de ploeg een beroep doen op een aantal speelsters van MO15-1. De wedstrijd werd uiteindelijk toch positief afgesloten voor de Zeerobben. De wedstrijd werd door de Harlingers gewonnen met 3-0 van de ploeg uit Sappemeer.

De foto’s zijn van Pieter Eduard Nalty

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*