Met de bus naar Noordscheschut

Aanstaande zaterdag speelt Zeerobben de verste uitwedstrijd van dit seizoen. De reis gaat naar Noordscheschut, net ten oosten van Hoogeveen. De selectie reist per bus en jij mag mee. Gratis zelfs! Je moet je echter wel even aanmelden bij de leider van dienst en dat is deze week niet Wiebe, maar Richard van de Kooi. Bel hem of stuur een appje: 0652483162. Plaatsen worden vergeven op volgorde van aanmelding. VOL = VOL.

De bus vertrekt vanaf het Oostersportpark om half twaalf (11.30 uur) en zal daar om ca. 18.45 weer terug zijn.

Het is een pittige klus voor onze jongens en daarbij kunnen ze wel wat extra steun gebruiken. Allemaal mee naar Noordscheschut dus!

 

 

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*