Marc Reussing terug naar Flevo Boys

Zo mooi als wij de berichten over terugkerende spelers vinden, zo mooi vinden ze het bij Flevo Boys in Emmeloord waarschijnlijk ook dat hun verloren zoon Marc Reussing volgend seizoen terugkeert op sportpark Ervenbos.

Flevo Boys heeft daarop ingezet, benaderde Marc en slaagde uiteindelijk in hun missie. Daar hebben ze best moeite voor moeten doen, want Marc Reussing had het meer dan uitstekend naar zijn zin bij Zeerobben. Twee jaar maakt hij nu deel uit van de hoofdmacht van Zeerobben en dat tot beider tevredenheid. Zeerobben had Marc dan ook erg graag bij de groep gehouden. Maar de roep van “zijn” club, de toch wel wat grote reisafstand tussen Emmeloord en Harlingen en ook daar de terugkeer van andere spelers maakten dat Marc koos voor vertrek. Met pijn in het hart, dat wel. Zeerobben zal met groot respect aan het einde van het seizoen afscheid nemen van Marc, een jongen waarvan het voelde alsof hij hier altijd geweest was en er helemaal bij hoorde. En dat zegt alles over Marc en ook een beetje over Zeerobben.

We zien je met weemoed vertrekken Marc, maar wensen je alle succes bij Flevo Boys. Als het meezit volgend seizoen in de hoofdklasse. Het is je gegund.

Deel dit:
Share

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*